2. dobrodelni bazar GREMO NA MORJE

Leto je naokoli in ponovno najavljamo dobrodelni bazar Gremo na morje, ki je namenjen zbiranju denarja za letovanje otrok iz socialno šibkih družin v občini Grosuplje.

Ko se ozremo nazaj, na lanskoletnega, ki je bil zelo uspešen, saj smo z zbranimi sredstvi v višini 2.445,00 EUR  na počitnice popeljali kar 16 otrok, imamo še večji zagon pri pripravi letošnjega. Naš cilj je osrečiti vsaj 20 otrok.

Lanskoletni odziv donatorjev, tistih z direktnimi finančnimi sredstvi in tistih v obliki izdelkov, je bil enkraten. Ne dvomimo, da bo tudi letos tako, zato pozivamo vse, ki bi želeli kakorkoli pomagati (z donacijo primernih izdelkov za prodajo na bazarju, neposredno donacijo sredstev, prostovoljstvom pri izvedbi dogodka ali s svojo idejo), da nam pišete na naslov: info@drevored.si ali fundacija@drevored.si

Sredstva lahko nakažete na transakcijski račun Fundacije Drevored: 6000 0000 0254 017 pri Hranilnici LON, s pripisom “Za letovanje otrok”

Ponudba bazarja se že polni:

Bazar bo v soboto, 8. 6. 2013, od 9h do 14h, na Adamičevi ploščadi v centru Grosuplja. Na stojnicah bomo prodajali izdelke, ki jih bodo donirala podjetja, vrtci, šole in ostali. Celoten izkupiček od prodaje bo namenjen plačilu letovanja otrok iz socialno šibkih družin s področja naše občine, ki jih bomo izbrali v sodelovanju s Centrom za socialno delo Grosuplje in Rdečim križem Grosuplje

Galerija lanskega dogajanja:

Program

Organizacija 2. dobrodelnega bazarja Gremo na morje bo letos v okviru Fundacije Drevored, ki smo jo ustanovili za dobrodelno dejavnost. Podatke o dogajanju in ponudbi na bazarju bomo še sproti dopolnjevali. Koncept prireditve bo enak lanskemu, dogajanje zelo pisano:

  • prodajni bazar (od 9.00 do 14.00)
  • lutkovna predstava vrtca Kobacaj (ob 10.00)
  • Plesno mesto – nastop plesne skupine (ob 10.45)
  • delavnica sitotiska na majice (od 9.00 do 12.00)
  • kulinarični užitki (peka palačink, domače dobrote, dobrodelni sladoled …)
  • panoramska vožnja z dobrodelno rikšo
  • in še mnogo drugega …

Akcija PODARI IGRAČO

Zakaj?

Podari igračo, ki je ne potrebuješ več ali se ji želiš odpovedati v dober namen. Didaktične igrače, družabne igre, sestavljanke, … vsega bomo veseli, pliša malo manj. Vse podarjene igrače bomo prodajali na dobrodelnem bazarju Gremo na morje in z zbranimi sredstvi financirali letovanje otrok iz socialno ogroženih družin iz naše občine. Neprodanim igračam bomo poiskali nov dom, tam kjer jih potrebujejo (varne hiše, bolnišnice …).

Kako?

Podarjeno igračo lahko odložiš v označen zabojnik v eni izmed enot vrtca Kekec ali prineseš na dobrodelni bazar Gremo na morje.

Plišastih igrač smo dobili že dovolj, ostale so zelo zaželjene … domine, bojevniki, spomin, sestavljanke, bagri …

Igrače naj bodo v takšnem stanju, da bi se jih razveselili tudi vi in vaši otroci.

Ne kupujte novih igrač, sredstva raje namenite neposredno za letovanje otrok.

Nikoli nisi premajhen, da storiš nekaj velikega in prevelik, da storiš nekaj majhnega.

Pri bazarju sodelujejo in pomagajo:

 

 

Hvala!

Naj ne bo predaleč želja, da pomagamo in polepšamo nekaj trenutkov v otroštvu, ki premnogim ne prizanaša s težkimi razmerami. Otrokom, ki sicer ne bi odšli na morje, bomo skupaj z vašo pomočjo narisali nasmeh, ki bo največje plačilo za naš trud!

Piši nam, pokliči nas!

 

Andrej Brezec, ilustracija in foto: Drevored

 

 

 

 

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.