Pomagajmo dvema učencema v zimsko šolo v naravi

Dobre ljudi pozivamo k darovanju oblačil, obutve in drugih predmetov za dva učenca Osnovne šole Louisa Adamiča Grosuplje, da bosta lahko izkusila radosti zimske šole v naravi.

Omenjena deček in deklica obiskujeta 6. razred in letos imata priložnost prvič stopiti na smuči, se naučiti vijugati po belih strminah, predvsem pa se družiti s svojimi vrstniki ter oblikovati nepozabne spomine. Šolski sklad jima bo pomagal pri plačilu stroškov bivanja, prevoza in prehrane. Na šoli jima bodo tudi zagotovili vso smučarsko opremo (smuči, palice, smučarski čevlji, čelada). A ker učenca prihajata iz močno finančno in socialno ogroženih družin, nimata vseh ustreznih oblačil in obutve, pa tudi nekatere druge opreme.

Seznam potrebne opreme

Pripravili smo natančen ter sproti ažuriran seznam potrebne opreme za posameznega otroka, vsi predmeti pa so označeni po stopnji nujnosti in kot boste hitro ugotovili, je veliko nujno potrebnega. Navedene so tudi konfekcijske številke, a ker se velikosti med različnimi proizvajalci razlikujejo bomo veseli vseh oblačil, za katere boste ocenili, da so primerna. Vsi otroci so radi lepi in urejeni, zato prosimo, da so darovani predmeti dobro ohranjeni, novih bomo pa še posebej veseli.

Aktualen seznam potrebne opreme spremljajte na povezavi.

za-otroke-gre-2

Klik, klik!

Vse darovane predmete bi potrebovali najkasneje do četrtka, 5. 1. 2017 (deklica) oziroma do srede, 11. 1. 2017 (deček).

Lahko jih prevzamemo osebno, če le niste predaleč. Lahko pa jih dostavite ali pošljete tudi na šolo (s pripisom »za P. Radujko«). Za kakršnekoli informacije ali vprašanja lahko pokličete (041 923 944) ali pišete (petra.radujko@oslag.si).

 

Lansko leto smo bili v podobni akciji neverjetno uspešni in prepričani smo, da nam bo tudi letos uspelo.

OŠ Louis Adamič, foto: Mateja Gjerkeš

Za pomoč in prijaznost se vam že vnaprej res lepo zahvaljujemo in vam želimo lepe praznike!

 

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.