NVO, EKO tržnica in ZELEMENJAVA

V soboto, 8. 10. 2016, se bodo v in pred OŠ Brinje Grosuplje dogajale kar tri akciji: NVO gre v šolo, EKO tržnica in ZELEMENJAVA. Vse bo potekalo med 9.00 in 12.00.

V okviru akcije NVO gre v šolo se bo učencem OŠ Brinje Grosuplje in OŠ Louisa Adamiča predstavilo 12 nevladnih organizacij iz Grosuplja in okolice.

Z interaktivno in doživljajsko predstavitvijo bodo nevladne organizacije poskušale navdušiti mlade, da se aktivno vključijo v delo lokalnih društev, zavodov in ustanov ter tako v praksi, s prostovoljnim delom in iz lastnih izkušenj ugotovijo, kaj je tisto, kar jih v življenju resnično zanima in čemu se želijo posvetiti. Z večjim vključevanjem mladih v nevladne organizacije se bo krepilo tudi sodelovanje med generacijami in prenos znanja starejše generacije na mlajšo in obratno.

eko_trznica_w

V okviru EKO tržnice bodo naši gostje obiskovalce skušali pritegniti k degustaciji in nakupu lokalne hrane, v okviru ZELEMENJAVE pa si bodo obiskovalci lahko izmenjali presežke z vrta in modre zamisli.

 

Vljudno vabljeni!

 

Barbara Švarc Fajdiga, OŠ Brinje Grosuplje
Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.