Pozor, nevarna Grosupeljčanka

Grosupeljčanka Petra Žejavac je na turnirju za državno prvenstvo v light contactu osvojila prvo mesto.

V soboto 11.2.2012 je bil 1. turnir, ki je štel za državno prvenstvo Slovenije 2012 v semi in light contactu ter glasbenih formah in finale v low kicku, ki ga je organiziral domači klub Pon Do Kwan iz Zagorja ob Savi v sodelovanju z Kickboxing Zvezo Slovenije.
Sodelovalo je 24 klubov in skoraj 250 tekmovalcev, ki so se borili na treh tatami boriščih in v ringu. Po glasbenih formah in semi borbah se je začel light contact. To je borba s kontroliranimi udarci in se odvija kontinuirano in prekine, če nasprotnika prideta v klinč borbo.
Grosupeljčanka Petra Žejavac je po 3 rundah po 2 minuti premagala klubsko kolegico Ano Barbaro Uršič iz Fight club Gepard in se uvrstila na 1. mesto v kategoriji članice do 60 kg.

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.