Gorile jutri v Grosupljem

Pozor, prejeli smo nenavadno sporočilo! Jutri, v četrtek, 23. 2. 2017, popoldan naj bi iz živalskega vrta pobegnile tri gorile in se odpravile v Grosuplje.

Po do sedaj zbranih informacijah s strani policije smo izvedeli, da bodo gorile popoldan, okoli 14. ure, po ulicah Grosuplja lovile prestrašeno banano. Vsem meščanom, ki jih pridejo pogledat, pa delile pustne krofe in jih vabile na pustovanje, ki ga za vse pripravljajo mladi iz Študentskega kluba GROŠ. Policija je potrdila, da gorile niso nevarne. Prav nasprotno. Gorile se celo slikajo z mimoidočimi ter obljubljajo nagrado za najboljšo fotko.

Gorile bodo po Grosuplju delile krofe, vse dokler jih oskrbniki živalskega vrta ne odvedejo nazaj v ogrado. Kdor želi pustni krof in možnost slikanja s temi mogočnimi bitji, naj pohiti in jih poišče.

 

 

ŠK Groš, foto: Pixabay

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.