Dobrodelni bazar GREMO NA MORJE 2016 je pod streho

5. dobrodelni bazar GREMO NA MORJE smo spravili pod streho in to dobesedno. Dogodek smo morali zaradi muhastega vremena najprej prestaviti na nov termin in nato še z ulice pod streho Osnovne šole Louisa Adamiča Grosuplje, ki nam je prijazno odstopila svojo avlo.

bazarometer-6400Priznamo, organizatorji iz Fundacije DREVORED smo bili malo v skrbeh, če bo ulični dogodek lahko uspešen tudi v zaprtem prostoru. In zopet ste nas presenetili in potrdili, da kdor želi pomagati, ne išče ovir, ampak pot. Obisk bazarja je bil kljub novi lokaciji odličen, izkupiček prav tako. K številki na našem “bazarometru”, ki so jo do sedaj prispevali posamezni donatorji in podjetja, bomo lahko prišteli kar 3.240,00 EUR od izkupička bazarja. Trenutna številka na bazarometru je tako 6.400,00 eur, in prepričani smo, da se še ne bo ustavila.

Namen letošnjega bazarja, ki je bil v soboto, 11. 6. 2016, ostaja enak: celoten izkupiček bazarja in akcije GREMO NA MORJE bo namenjen za letovanja socialno ogroženih otrok in družin ter za obšolske dejavnosti otrok iz občine Grosuplje. Tudi letos bomo, tako kot do sedaj, objavili podrobno finančno poročilo o porabljenih sredstvih.

Vzdušje v avli je bilo odlično, prostovoljci dobre volje, piko na i pa so dodali še nastopajoči. Oder je gostil glasbenike, plesalce, pevce in igralce, ki so prispevali svoje veščine in popestrili naš bazar. A tudi pod odrom je bilo živahno. Na delavnicah ste si lahko naredili od torbice do ogrlice, nove frizurce in “superduper” poslikave obraza. Priložnosti za dobrodelno zapravljanje je bilo dovolj, bogato obložene stojnice so ponujale lične umetnine, dišave, kaj za pod zob, bone za kavico ali sladoled, to in ono … uf, res so bile polne. Srečno roko ste lahko preizkusili na srečelovu s simpatičnimi dobitki.

zvezki_gremo_na_morje

Zvezek GREMO NA MORJE / A5 format / z ali brez črt / 2 eur/kos

Tudi letos ste si lahko za spomin kupili bazarsko majico, zvezki GREMO NA MORJE so na voljo tudi po bazarju v Apoteki Natura, Cvetličarni Zvonček, frizerskem salonu MM Styling, Frizerstvo Klara. Celoten izkupiček od zvezkov gre v sklad za letovanje otrok.

Sredstva za letovanja lahko nakažete tudi direktno na TRR Fundacije Drevored (SI56 6000 0000 0254 017, pri Hranilnici LON, sklic: 00-160, namen: Gremo na morje. Nakazila, opravljena preko računov bank: Sberbank, NLB, Hypo, Hranilnica LON, UniCredit, Nova KBM in BKS, so prosta provizije).

Hvala

vsem, ki ste nas obiskali, prostovoljcem, donatorjem, skratka vsem, ki pri akciji sodelujete in pomagate … Irena Gantar, Fundacija DREVORED, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.