Prihaja večer smeha l STAND UP Grosuplje 2

V Grosuplje prihaja zdaj že tradicionalni večer smeha, na katerem nas bo tudi letos zabavala odlična zasedba:  Tin Vodopivec, Lucija Ćirović, Uroš Kuzman, Jernej Celec in Aleš Novak. Smeh je pol zdravja, se vidimo!

Nedelja, 17. 3. 2013, ob 19.00 v avli Osnovne Šole Louisa Adamiča na Tovarniški 14 v Grosupljem. Vstopnice: cena 10 eur v predprodaji; 7 eur za člane Študentskega kluba Groš; za otroke do 12 leta 5 eur  pred prireditvijo na blagajni. Prodajna mesta: (od četrtka 7. 3. 13)  Mestna knjižnica Grosuplje, enota knjižnice v Ivančni Gorici, Pupa Pub Grosuplje, Pizzeria  Brajda Šmarje – Sap, Organizator: Zavod Drevored
IŠČEMO STOL za na oder Stand up Grosuplje 2. Imaš doma zanimiv barski stol? Pošlji fotko na info@drevored.si ali na našo FB stran. Izposojo izbranega stola menjamo za vstopnico za Stand up Grosuplje 2.

Tin Vodopivec

Tin Vodopivec je idejni oče Festivala Panč, avtor domiselnega stand up maratona Replika (poglej si video) in gonilna sila lepega števila drugih zabavnih projektov. Nastopil je že praktično povsod po Sloveniji in po številu nastopov prednjači pred vsemi ostalimi slovenskimi stand-up komiki. Veliko nastopa tudi na Hrvaškem, zbral pa je tudi kar nekaj nastopov v Veliki Britaniji, med drugim v enem najboljših klubov na svetu, v londonskem klubu Comedy Store (klik za video). Tin slovi po spontanosti, improvizaciji in odlični komunikaciji z občinstvom, njegov humor je zmeren, neškodljiv in obenem odličen, zato povsod žanje uspehe.

“Njegov stil najbolj spomni na Seinfelda.” Mladina

Video: Tin v repliki: DJ Umek

Lucija Ćirović …

bo tudi letos  na večeru smeha zastopala ženske barve. A brez skrbi, Lucija na odru ne bo prodajala lanskih štosov. Njeni stand up nastopi so komični vrhunci, saj je ena od pionirk slovenske stand up komedije. Stand up komičarka, igralka, animatorka lutk in ljubiteljica gledališča se je proslavila s številnimi filmskimi in gledališkimi vlogami. Gledalcem se je najbolj vtisnila v spomin kot  Fata iz serije TV Dober dan, s komedijo Moški&ženske.com pa tudi kot ena od voditeljev Viktorjev.

Video: Lucija na lanskem Stand up Grosuplje

 

Na odru pa bodo tudi trije ”diplomanti” Akademije Panč …

Uroš Kuzman …

je prav gotovo prijetno presenečenje  lanskega Stand up-a, ko ga je marsikateri obiskovalec označil za “zvezdo večera”. Uroš prihaja z novimi domislicami. JeVelenjčan, matematik, trenutno zaposlen kot mladi raziskovalec na Inštitutu za matematiko, fiziko in mehaniko, zaradi česar velja za najbolj izobraženega med komiki. Med drugim trenutno pripravlja doktorat iz njemu najljubšega predmeta – matematike, kakopak.

Video: Uroš na lanskem Stand up Grosuplje

 

Jernej Celec

Jernej Celec je Prekmurec in absolvent medicine. Že kot novinec med stand up komiki je hitro navdušil publiko in si prislužil nastope na številnih festivalih po Sloveniji (Lent, Panč, Trnfest, Majske igre). Na Festivalu Panč 2010 je  postal celo »novinec leta«. Ima simpatično držo in hiter jezik, na odru pa se na sarkastičen način loti vsake življenjske situacije, ki se mu zdi vsaj malce nenavadna. Mogoče ste ga zasledili tudi v TV oddaji Sobotno popoldne ali v radijski oddaji Vala 202 Naval smeha.

Jernej Celec na festivalu Lent

Aleš Novak

Komik, ki razume vsakdanje dogodke popolnoma narobe in bo tudi vas poskušal prepričati v to. Je zagrizen športnik, avanturist in diplomirani inženir kemije. Dolgo časa je delal na inštitutu Jožef Stefan in nato ustanovil podjetje za osebne prevoze - logično Kemični Ali.

Video: Aleš Novak na Festivalu LentPo večeru smeha pa zopet vsi v “Pupo”, na Taborsko 13 v Grosuplju, kjer boste  z vstopnico Stand up Grosuplje 2 dobili prvo pijačo za POL CENE!!!

Kako je bilo na Stand up Grosuplje 1 (klik, klik)?

 

Hvala sponzorjem …

 

Irena Gantar, vir: festivalstandupkomedije.si, foto: osebni arhiv komikov, Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.